Over Buro TRAP

Wie is Buro TRAP Evenementenorganisatie

Wij zijn een organisatiebureau dat evenementen organiseert op diverse locaties.  Dit kan aan de hand van onze speciale thema-programma’s, maar we kunnen ook voor u een programma op maat maken. Of het nu gaat om personeelsuitstapjes, een familiedag, een bedrijfsopening, een verenigingsuitstapje, bedrijfsfeesten, partner-programma’s of de begeleiding van gasten van bedrijven op hun Holland-tour: voor iedere groep, voor iedere groepsgrootte kunnen wij een arrangement samenstellen, zodat iedereen een plezierige dag zal beleven.

Hoe werkt Buro TRAP Evenementenorganisatie?

Geen groep is hetzelfde: de samenstelling is anders, de interesses zijn verschillend, het beschikbare budget varieert, de te besteden tijd is wisselend. Kortom: na overleg met u komen wij met een passend voorstel. Uiteraard kunnen wij u een aantal voorbeeld-programma’s laten zien. Deze programma’s helpen u bij het maken van een keuze, zodat we tot een op-maat-gemaakt arrangement kunnen komen. In de uiteindelijke offerte zijn ook onze organisatie- en (eventuele) begeleidingskosten verwerkt. Aan de hand van deze offerte bepaalt u of u met ons op pad wilt. Het enige wat u vervolgens nog moet doen is uw eigen mensen tot deelnemers aan het programma maken. En zelfs daarin kunnen wij u behulpzaam zijn met originele, verrassende uitnodigingen.

Waarom Buro TRAP Evenementenorganisatie?

Dankzij de goede samenwerking met diverse aanbieders van accommodaties, attracties en andere partijen kunnen wij u een goed advies geven. Als u zelf alle informatie voor uw programma zou moeten verzamelen kost u dat veel tijd, veel telefoontjes en – misschien nog wel het belangrijkste – op de dag zelf heeft u als organisator eigenlijk niets aan de gezellige dag. Wij nemen u de organisatie uit handen en verzorgen deze op vakkundige wijze. Zo heeft u als ‘gewoon lid’ van uw groep een ontspannen dagje uit. Want uiteraard zijn wij op die dag het aanspreekpunt.

Accommodatie

Wij werken samen met diverse (horeca)gelegenheden, waardoor wij voor u de meest geschikte locatie kunnen aanbieden. Afhankelijk van het soort programma zullen wij u een locatie aanbevelen. Het kan ook zijn dat u over een eigen ruimte beschikt of dat u zelf een horeca-gelegenheid op het oog heeft. In overleg met u bepalen wij dan of het programma op die locatie kan worden uitgevoerd. Niet alleen de grootte van de accommodatie is van belang maar ook de sfeer van de zaalruimte en/of het buitenterrein moet passen bij het gekozen programma.